Vliv zpoždění v silážování na výživnou hodnotu cukrovarských řízků = Effect of Ensilage Delay on Nutritional Value of Sugar Beet Pulp
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Článek |
Zdrojový dokument: | Listy cukrovarnické a řepařské , Roč. 128, č. 3 (2012), s. 106-109 |
Jazyk: | čeština |
Žánr/forma: | články |
ISSN: | 1210-3306 |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Stav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Sklad, k vypůjčení
Požadavek |
Fond NTK | Roč.128:č.1-3+příl.,4-6(2012) | Sklad | TP375 .L57 v.128 no.1-6 | R 10611/43 |