Vliv pivovarského procesu na profil proteinů ječmene = Influence of the Brewing Process on the Barley Protein Profile

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Benkovská, Dagmar (Autor)
Flodrová, Dana (Autor)
Psota, Vratislav, 1953- (Autor) 
Bobáľová, Janette (Autor)
Médium: Článek
Zdrojový dokument: Kvasný průmysl , Roč. 57, č. 7-8 (2011), s. 260-266
Jazyk:čeština
angličtina
Žánr/forma:články
ISSN:0023-5830
Témata:
On-line přístup:Plný text
Resumé
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Resumé
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Sklad, k vypůjčení
Fond NTK Roč. 57 (2011) č. 7-12 Sklad TP500 .K833 v.57 no.7-12 R 10489/52