Technologické aspekty výroby sirupu z cukrovky pro potravinářský průmysl = Technological aspects of a sugar-beet syrup production for food industry

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Konka Weronika (Autor)
Další autoři: Grabka, Jan, 1940- (Autor) 
Médium: Článek
Zdrojový dokument: Listy cukrovarnické a řepařské , Roč. 126, č. 7/8 (červenec-srpen 2010), s. 263-266
Jazyk:čeština
Žánr/forma:články
ISSN:1210-3306
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Sklad, k vypůjčení
Fond NTK Roč. 126 (2010) č. 7-11+příl., 12 Sklad TP375 .L57 v.126 no.7-12 R 10611/40