Změny kvality sladu v průběhu posklizňového dozrávání ječmene = Malt quality during the post-harvest maturation of barley

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Fišerová, Helena (Autor) 
Prokeš, Josef, 1948-2011 (Autor) 
Helánová, Alena (Autor) 
Hartmann, Jiří (Autor) 
Médium: Článek
Zdrojový dokument: Kvasný průmysl , Roč. 56, č. 2 (2010), s. 93-99
Jazyk:čeština
angličtina
Žánr/forma:články
ISSN:0023-5830
Témata:
On-line přístup:Plný text
Resumé
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Resumé
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Sklad, k vypůjčení
Fond NTK Roč. 56 (2010) 1+CD-ROM, 2-3+CD-ROM, 4-5 Sklad TP500 .K833 v.56 no.1-5 R 10489/49