Moderní památková péče

Kniha obsahuje stručný životopis A. Riegla, výklad jeho teorií a koncepcí i jejich aplikaci na české poměry.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Riegl, Alois, 1858-1905 (Author) 
Other Authors: Hlobil, Ivo, 1942-2021 (Editor, Translator) 
Kruis, Ivan, 1952- (Editor) 
Hlobil, Tomáš, 1965- (Translator) 
Ostmeyer, Jürgen (Translator) 
Hlobil, Ivo, 1942-2021.  
Corporate Author: Národní památkový ústav. Ústřední pracoviště (Publisher) 
Format: Book
Language:Czech
German
Published: Praha : Národní památkový ústav, ústřední pracoviště, 2003
Genre/form:studie
studies
ISBN:80-86234-34-7
Subjects:
Tags: Add Tag
pp 1
Cover Image
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Regular loan NTK collection 6th floor, shelf 6B/132 NA109 .C94 R54 2003 a B 15569 a