Die Analyse und Verfälschung der Nahrungsmittel. II. Band, Milch, Butter, Käse, Cerealien, Präparirte Stärkemehle etc. /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bell, James
Other Authors: Rasenack, P. (Translator)
Format: Book
Language:German
Published: Berlin : Verlag von Julius Springer, 1885
Genre/form:monografie
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
EOD:
Cover Image
LEADER 01583cam a22003257i 4500
001 000623129
003 CZ PrSTK
005 20190108134653.0
008 001130s1885 gw ad f 001 ger|
040 |a ABA013  |b cze  |e rda 
072 7 |a 094.5  |x Tisky (19. století)  |2 Konspekt  |9 12 
072 7 |a 543  |x Analytická chemie  |2 Konspekt  |9 10 
080 |a 543.6:663/664  |2 MRF 
100 1 |a Bell, James 
245 1 4 |a Die Analyse und Verfälschung der Nahrungsmittel.  |n II. Band,  |p Milch, Butter, Käse, Cerealien, Präparirte Stärkemehle etc. /  |c von James Bell ; Übersetzt und mit Anmerkungen versehen von P. Rasenack 
264 1 |a Berlin :  |b Verlag von Julius Springer,  |c 1885 
300 |a vi, 240 stran :  |b ilustrace, tabulky;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Na titulní straně signet nakladatele 
500 |a Obsahuje abecední rejstřík na strnách 127-128 
501 |a Přívazek k: Die Analyse und Verfälschung der Nahrungsmittel. I. Band. / James Bell  |5 CZ-PrSTK 
561 |a Na titulní straně a na různých stranách kulaté razítko Bibliothek der k. k. technischen Hochschulen in Prag - Knihovna c. k. vysokých škol technických v Praze  |5 CZ-PrSTK 
563 |a Vazba polokožená knihovnická, na hřbetě zlaté linky a zkrácené identifikační údaje  |5 CZ-PrSTK 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
650 0 7 |a potraviny  |x pp  |7 psh8616  |2 psh 
700 1 |a Rasenack, P.  |4 trl 
910 |a ABA013  |b C 1587 
996 |a HF  |b HF606044  |d 19500101  |g C 1587 [001]  |l Trezor HF  |t 82