Die Analyse und Verfälschung der Nahrungsmittel. II. Band, Milch, Butter, Käse, Cerealien, Präparirte Stärkemehle etc. /
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | němčina |
Vydáno: |
Berlin :
Verlag von Julius Springer,
1885
|
Žánr/forma: | monografie |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
EOD: | if ($data): ?> endif; ?> |
LEADER | 01583cam a22003257i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000623129 | ||
003 | CZ PrSTK | ||
005 | 20190108134653.0 | ||
008 | 001130s1885 gw ad f 001 ger| | ||
040 | |a ABA013 |b cze |e rda | ||
072 | 7 | |a 094.5 |x Tisky (19. století) |2 Konspekt |9 12 | |
072 | 7 | |a 543 |x Analytická chemie |2 Konspekt |9 10 | |
080 | |a 543.6:663/664 |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Bell, James | |
245 | 1 | 4 | |a Die Analyse und Verfälschung der Nahrungsmittel. |n II. Band, |p Milch, Butter, Käse, Cerealien, Präparirte Stärkemehle etc. / |c von James Bell ; Übersetzt und mit Anmerkungen versehen von P. Rasenack |
264 | 1 | |a Berlin : |b Verlag von Julius Springer, |c 1885 | |
300 | |a vi, 240 stran : |b ilustrace, tabulky; |c 21 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a Na titulní straně signet nakladatele | ||
500 | |a Obsahuje abecední rejstřík na strnách 127-128 | ||
501 | |a Přívazek k: Die Analyse und Verfälschung der Nahrungsmittel. I. Band. / James Bell |5 CZ-PrSTK | ||
561 | |a Na titulní straně a na různých stranách kulaté razítko Bibliothek der k. k. technischen Hochschulen in Prag - Knihovna c. k. vysokých škol technických v Praze |5 CZ-PrSTK | ||
563 | |a Vazba polokožená knihovnická, na hřbetě zlaté linky a zkrácené identifikační údaje |5 CZ-PrSTK | ||
655 | 7 | |a monografie |7 fd132842 |2 czenas | |
650 | 0 | 7 | |a potraviny |x pp |7 psh8616 |2 psh |
700 | 1 | |a Rasenack, P. |4 trl | |
910 | |a ABA013 |b C 1587 | ||
996 | |a HF |b HF606044 |d 19500101 |g C 1587 [001] |l Trezor HF |t 82 |