Die Gährungschemie : wissenschaftlich begründet und in ihrer Anwendung auf die Weinbereitung, Bierbrauerei, Branntweinbrennerei, Hefenerzeugung. Dritter Band, Die Branntweinbrennerei und die Hefenerzeugung /
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | němčina |
Vydáno: |
Prag :
J.G. Calve'schen Buchhandlung, Friedrich Tempsky,
1845
|
Žánr/forma: | příručky |
Témata: | |
On-line přístup: | Digitalizovaný dokument |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Internet
Digitalizovaný dokumentStav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Vzácný tisk - do badatelny
Požadavek |
Historický fond | Trezor HF | C 675 |