Die Chemie in ihrer Anwendung auf Agricultur und Physiologie in zwei Theilen. Erster Theil, Der chemische Proces︣ der Ernährung der Vegetabilien /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Liebig, Justus von, 1803-1873  
Médium: Kniha
Jazyk:němčina
Vydáno: Braunschweig : Druck und Verlag von Friedrich Vieweg und Sohn, 1862
Žánr/forma:příručky
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
EOD:
Obálka
LEADER 01634cam a22003737i 4500
001 000613920
003 CZ PrSTK
005 20160810100037.0
008 080514s1862 gw ||||f||||||001|0|ger|d
040 |a ABE311  |b cze  |d ABA009  |d ABA013  |e rda 
072 7 |a 094.5  |x Tisky (19. století)  |2 Konspekt  |9 12 
072 7 |a 631  |x Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 54(035)  |2 MRF 
080 |a 581.1(035)  |2 MRF 
080 |a 631.4(035)  |2 MRF 
080 |a 633/635(035)  |2 MRF 
100 1 |a Liebig, Justus von,  |d 1803-1873  |7 jn20000603752 
245 1 4 |a Die Chemie in ihrer Anwendung auf Agricultur und Physiologie in zwei Theilen.  |n Erster Theil,  |p Der chemische Proces︣ der Ernährung der Vegetabilien /  |c Justus von Liebig 
264 1 |a Braunschweig :  |b Druck und Verlag von Friedrich Vieweg und Sohn,  |c 1862 
300 |a xxxv, 160, 469 stran ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Věcný rejstřík na konci textu 
561 |a Na obou titulních stranách oválné razítko Boehm. Staend. techn. Institut  |5 CZ-PrSTK 
563 |a Vazba polokožená hnědá knihovnická, na hřbetě zlacené identif. údaje, ořízka žlutě barvená  |5 CZ-PrSTK 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
650 0 7 |a biochemie  |x ch  |7 psh6185  |2 psh 
650 0 7 |a fyziologie rostlin  |x bi  |7 psh759  |2 psh 
650 0 7 |a půdoznalství  |x ze  |7 psh13294  |2 psh 
650 0 7 |a zahradnictví  |x ze  |7 psh13234  |2 psh 
650 0 7 |a zemědělství  |x ze  |7 psh13220  |2 psh 
910 |a ABA013  |b L 240 
996 |a HF  |b HF613920  |d 19500101  |g L 240 [001]  |t 82