Die bayerische Braunbier-Fabrikation und die Bier-Untersuchung durch das Fuchs'sche Hallymeter : mit einem Anhange über die Anwendung des Hallymeters zur Untersuchung von Wein, Most, Bierwürze, Branntweinmaische ec.
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | němčina |
Vydáno: |
München :
Bei E.A. Fleischmann,
1843
|
Žánr/forma: | monografie |
Témata: | |
On-line přístup: | Digitalizovaný dokument |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Internet
Digitalizovaný dokumentStav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Vzácný tisk - do badatelny
Požadavek |
Historický fond | Trezor HF | C 698 |