Chemische Technologie der Gärungsgewerbe, Nahrungs- und Genussmittel

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Hayduck, Fritz (Sestavovatel, kompilátor)
Eberlein, L. (Editor)
Ellrodt, G. (Editor)
Fehrmann, K. (Editor)
Heide, C. (Editor)
Henneberg, W. (Editor)
Lauffmann, R. (Editor)
Lühder, E. (Editor)
Matzdorf, O. (Editor)
Neumann, M.P. (Editor)
Rolle, J. (Editor)
Rommel, W. (Editor)
Rühle, J. (Editor)
Weis, A. (Editor)
Wüstenfeld, H. (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:němčina
Vydáno: Braunschweig : Friedrich Vieweg, 1915
Edice:Ergänzungswerk zu Muspratt's Encyklopädischem Handbuch der technischen Chemie
Žánr/forma:encyklopedie
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
EOD:
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Vzácný tisk - do badatelny
Historický fond Trezor HF II 20111