Mikrobiologické zkoumání potravin
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | čeština |
Vydáno: |
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1956
|
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 00832nam a2200241 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000298833 | ||
003 | CZ PrSTK | ||
005 | 20041217094923.0 | ||
008 | 030510s1956 xr cze | ||
040 | |a ABA013 |b cze | ||
080 | |a 614.3(075.8) |2 undef | ||
080 | |a 663.1:641(075.8) |2 undef | ||
080 | |a 641:576.8(075.8) |2 undef | ||
100 | 1 | |a Hampl, Bohuš, |d 1899-1975 |7 jk01033302 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Mikrobiologické zkoumání potravin / |c Bohuš Hampl |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Státní nakladatelství technické literatury, |c 1956 | ||
300 | |a 104 s. | ||
500 | |a Učeb. texty: VŠCHT, Praha, f. potr. technologie | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
910 | |a ABA013 |b II 126776, II 126777 | ||
964 | |a Potraviny - zkoušení - učebnice | ||
996 | |a STK |b 2660386351 |c 126776/001 |f 6.52 |g II 126776 |l Sklad |s vazba STK |t 11 |