Mikrobiologické zkoumání potravin

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Hampl, Bohuš, 1899-1975 (Autor) 
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
Vydáno: Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1956
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 00832nam a2200241 a 4500
001 000298833
003 CZ PrSTK
005 20041217094923.0
008 030510s1956 xr cze
040 |a ABA013  |b cze 
080 |a 614.3(075.8)  |2 undef 
080 |a 663.1:641(075.8)  |2 undef 
080 |a 641:576.8(075.8)  |2 undef 
100 1 |a Hampl, Bohuš,  |d 1899-1975  |7 jk01033302  |4 aut 
245 1 0 |a Mikrobiologické zkoumání potravin /  |c Bohuš Hampl 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní nakladatelství technické literatury,  |c 1956 
300 |a 104 s. 
500 |a Učeb. texty: VŠCHT, Praha, f. potr. technologie 
504 |a Obsahuje bibliografii 
910 |a ABA013  |b II 126776, II 126777 
964 |a Potraviny - zkoušení - učebnice 
996 |a STK  |b 2660386351  |c 126776/001  |f 6.52  |g II 126776  |l Sklad  |s vazba STK  |t 11