Die Bierbrauerei. T. 2, die Technologie der Bierbereitung /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Leberle, Hans (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:němčina
Vydáno: Stuttgart : Ferdinand Enke, 1931
Edice:Enke´s Bibliothek für Chemie und Technik
Žánr/forma:monografie
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
EOD:
Obálka
LEADER 01015nam a2200289 a 4500
001 000290292
003 CZ PrSTK
005 20231123152402.0
008 030509q1931 gw u001 0 ger d
040 |a ABA013  |b cze 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663.4  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Leberle, Hans  |4 aut 
245 1 0 |a Die Bierbrauerei.  |n T. 2,  |p die Technologie der Bierbereitung /  |c Hans Leberle 
246 3 0 |a Technologie der Bierbereitung 
250 |a 2. Aufl. 
260 |a Stuttgart :  |b Ferdinand Enke,  |c 1931 
300 |a xii, 642 s. 
490 1 |a Enke´s Bibliothek für Chemie und Technik ;  |v V. Bd. 
500 |a Obsahuje rejstřík 
650 0 7 |a pivovarský průmysl  |x pp  |7 psh8794  |2 psh 
650 0 7 |a pivo  |x pp  |7 psh8692  |2 psh 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
830 0 |a Enke´s Bibliothek für Chemie und Technik 
910 |a ABA013  |b 25591 
996 |a STK  |b 2660332404  |c 25591 /001  |d 20231123  |f 516.00  |g 25591  |l Sklad  |t 13