Základní pochody chemické a potravinářské výroby. Díl 1, Destilace a rektifikace /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Dohnal, Jiří, 1919- (Autor) 
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
Vydáno: Praha : České vysoké učení technické, 1967
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 00772nam a2200217 a 4500
001 000187639
003 CZ PrSTK
005 20110525143743.0
008 000000s1967 xr 000 0 cze
040 |a ABA013  |b cze 
080 |a 66.048(075.8)  |2 undef 
100 1 |a Dohnal, Jiří,  |d 1919-  |7 jk01022509  |4 aut 
245 1 0 |a Základní pochody chemické a potravinářské výroby.  |n Díl 1,  |p Destilace a rektifikace /  |c Jiří Dohnal 
246 3 0 |a Destilace a rektifikace 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b České vysoké učení technické,  |c 1967 
300 |a 149 s., 11 s. tb.  |b il. 
500 |a Učeb. texty: Praha, ČVUT, f. stroj. 
910 |a ABA013  |b II 233412 
964 |a Destilace - učebnice 
996 |a STK  |b 2660169891  |c 22/68  |d 19680525  |f 11.50  |g II 233412 a  |l Sklad  |t 14