Chemie v konzervátorské a restaurátorské praxi
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | čeština |
Vydáno: |
Brno :
Masarykova univerzita,
2003
|
ISBN: | 80-210-3062-3 |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Stav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Volný výběr, k vypůjčení | Fond VŠCHT | 6.NP, regál 6B/088 | N8560 .N55 2003 b | V Re 8 | |
Volný výběr, k vypůjčení
– Vypůjčeno do: 03.06.2024
Rezervovat |
Fond NTK | 6.NP, regál 6B/088 | N8560 .N55 2003 a | B 13853 a | |
Volný výběr, nepůjčuje se | Fond NTK | 6.NP, regál 6B/088 | N8560 .N55 2003 | B 13853 | |
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se | VŠCHT ústavy | 148 ÚCHTRP | |||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 106 ÚKMKI |