Mlékařství a hodnocení živočišných výrobků II

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Ingr, Ivo, 1936-2016 (Autor) 
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
Vydáno: Praha : Nakladatelství techn. lit., 1987
Žánr/forma:vysokoškolská skripta
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 01190nam a2200337 a 4500
001 000153843
003 CZ PrSTK
005 20230206133348.0
008 880608s1987 xr a f 000 0 cze d
040 |a ABA013  |b cze 
050 4 |a TS1955  |b .I54 1986 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |2 Konspekt  |9 24 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 637  |2 MRF 
080 |a 637.5  |2 MRF 
080 |a 637.54:636.5  |2 MRF 
080 |a 637.4  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
100 1 |a Ingr, Ivo,  |d 1936-2016  |7 jn20000401163  |4 aut 
245 1 0 |a Mlékařství a hodnocení živočišných výrobků II /  |c Ivo Ingr 
250 |a 1./1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Nakladatelství techn. lit.,  |c 1987 
300 |a 138 s. 
500 |a Učeb. texty vys. škol 
650 0 7 |a živočišné produkty  |7 ph128043  |2 czenas 
650 0 7 |a maso  |x pp  |7 psh8630  |2 psh 
650 0 7 |a drůbeží maso  |x pp  |7 psh8636  |2 psh 
650 0 7 |a vejce  |x pp  |7 psh8643  |2 psh 
655 7 |a vysokoškolská skripta  |7 fd190824  |2 czenas 
910 |a ABA013  |b F 14612/1 
996 |a STK  |b 2660050682  |c 6932/88  |d 19880608  |f 10.00  |g F 14612/1 a  |v TS1955 .I54 1986 2 a  |l 3.NP, regál 3C/200  |t 04