Klíma a bioklíma Bratislavy

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava : Veda, 1979
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
LEADER 00729nam a2200229 a 4500
001 000149155
003 CZ PrSTK
005 20140717142459.0
008 791115s1979 xo f 000 0 slo d
040 |a ABA013  |b cze 
041 0 |a slo  |b rus  |b ger 
050 4 |a QC989.S562  |b B73 1979 
080 |a 551.58(437.6-25)(082) 
245 0 0 |a Klíma a bioklíma Bratislavy 
250 |a Vyd. 1 
260 |a Bratislava :  |b Veda,  |c 1979 
300 |a 268 s. +  |e 4 přílohy 
504 |a Obsahuje bibliografii 
546 |a Resumé v ruštině a němčině 
910 |a ABA013  |b B 10200 
964 |a Bratislava - klima 
996 |a STK  |b 2660224476  |c 14288/79  |d 20080717  |f 47.00  |g B 10200  |v QC989 .S562 B73 1979  |l 5.NP, regál 5C/047  |s 4 přílohy, neevidované  |t 03