Pulsace toku elektronů s E˛ 40 keV zachycených v magnetosféře země registrované družicí IK-5

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kolář, Jan, 1944- (Author) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Prah : b. t., 1978
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
LEADER 00656nam a2200193 a 4500
001 000134541
003 CZ PrSTK
005 20040330093802.0
008 811104s1978 xr cze
040 |a ABA013  |b cze 
080 |a 551.510.537(043)  |2 undef 
100 1 |a Kolář, Jan,  |d 1944-  |7 jk01061233  |4 aut 
245 1 0 |a Pulsace toku elektronů s E˛ 40 keV zachycených v magnetosféře země registrované družicí IK-5 /  |c Jan Kolář 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Prah :  |b b. t.,  |c 1978 
300 |a 151 list 
500 |a Kand. dis.: Praha, ČVUT, f. staveb. 
910 |a ABA013  |b K 17491 
996 |a STK  |b 2660245742  |c 10869/81  |d 19811104  |f 50.00  |g K 17491  |l Sklad  |t 11