Nové aspekty měření vyzařovacích diagramů mikrovlnných antén pro radioreléové spoje

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kolář, Jan, 1944- (Dissertant) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : b. t., 1978
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
LEADER 00641nam a2200193 a 4500
001 000134517
003 CZ PrSTK
005 20040330100352.0
008 811103s1978 xr cze
040 |a ABA013  |b cze 
080 |a 621.396.67:621.318.5(043)  |2 undef 
100 1 |a Kolář, Jan,  |d 1944-  |7 jk01061233  |4 dis 
245 1 0 |a Nové aspekty měření vyzařovacích diagramů mikrovlnných antén pro radioreléové spoje /  |c Jan Kolář 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b b. t.,  |c 1978 
300 |a 89 listů 
500 |a Kand. dis.: Praha 
910 |a ABA013  |b K 17469 
996 |a STK  |b 2660171663  |c 10845/81  |d 19811103  |f 50.00  |g K 17469  |l Sklad  |t 11