Konservirovannyje piščevyje produkty : Termičeskaja sterilizacija i mikrobiologija

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Hersom, A. C. (Autor)
Další autoři: Hulland, E. D. (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:ruština
Vydáno: Moskva : Legkaja i piščevaja promyšlennosť, 1983
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 00837nam a2200241 a 4500
001 000120893
003 CZ PrSTK
005 20071119110656.0
008 840416s1983 xr ||| | rus
040 |a ABA013  |b cze 
041 1 |a rus  |h eng 
050 4 |a QR115  |b .H47 1983 
080 |a 664.8.036.5  |2 undef 
100 1 |a Hersom, A. C.  |4 aut 
245 1 0 |a Konservirovannyje piščevyje produkty :  |b Termičeskaja sterilizacija i mikrobiologija /  |c A. C. Hersom, E. D. Hulland 
250 |a 1. izd. 
260 |a Moskva :  |b Legkaja i piščevaja promyšlennosť,  |c 1983 
300 |a 318 s. 
700 1 |a Hulland, E. D.  |4 aut 
910 |a ABA013  |b A 18296 
964 |a Konzervování záhřevem 
964 |a Potraviny - konzervování - mikrobiologie 
996 |a STK  |b 2660031195  |c 4979/84  |d 19840416  |f 24.00  |g A 18296  |v QR115 .H47 1983  |l 5.NP, regál 5C/361  |t 03