Konservirovannyje piščevyje produkty : Termičeskaja sterilizacija i mikrobiologija
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | ruština |
Vydáno: |
Moskva :
Legkaja i piščevaja promyšlennosť,
1983
|
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 00837nam a2200241 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000120893 | ||
003 | CZ PrSTK | ||
005 | 20071119110656.0 | ||
008 | 840416s1983 xr ||| | rus | ||
040 | |a ABA013 |b cze | ||
041 | 1 | |a rus |h eng | |
050 | 4 | |a QR115 |b .H47 1983 | |
080 | |a 664.8.036.5 |2 undef | ||
100 | 1 | |a Hersom, A. C. |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Konservirovannyje piščevyje produkty : |b Termičeskaja sterilizacija i mikrobiologija / |c A. C. Hersom, E. D. Hulland |
250 | |a 1. izd. | ||
260 | |a Moskva : |b Legkaja i piščevaja promyšlennosť, |c 1983 | ||
300 | |a 318 s. | ||
700 | 1 | |a Hulland, E. D. |4 aut | |
910 | |a ABA013 |b A 18296 | ||
964 | |a Konzervování záhřevem | ||
964 | |a Potraviny - konzervování - mikrobiologie | ||
996 | |a STK |b 2660031195 |c 4979/84 |d 19840416 |f 24.00 |g A 18296 |v QR115 .H47 1983 |l 5.NP, regál 5C/361 |t 03 |