Základy dopravního provozu železnic

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Daněk, Jan, 1935- (Author) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Bratislava : Alfa, 1981
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
LEADER 01055nam a2200265 a 4500
001 000113949
003 CZ PrSTK
005 20150318101842.0
008 820511s1981 xo cze
040 |a ABA013  |b cze 
050 4 |a TF505  |b .D36 1981 
080 |a 656.2(075.8)  |2 undef 
080 |a 656.21(075.8)  |2 undef 
100 1 |a Daněk, Jan,  |d 1935-  |7 mzk2002112113  |4 aut 
245 1 0 |a Základy dopravního provozu železnic /  |c Jan Daněk 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Alfa,  |c 1981 
300 |a 204 s. 
500 |a Dočasná vysokoškolská učebnica 
910 |a ABA013  |b F 11422 
964 |a Železnice - provoz - učebnice 
996 |a STK  |b 2660046337  |c 4791/82  |d 19820511  |f 15.50  |g F 11422 z  |v TF505 .D36 1981 z  |l 4.NP, regál 4B/181  |t 01 
996 |a STK  |b 2660146784  |c 4807/82  |d 19820511  |f 15.50  |g F 11422 q  |v TF505 .D36 1981 q  |l 4.NP, regál 4B/181  |t 04 
996 |a STK  |b 2660146796  |c 4806/82  |d 19820511  |f 15.50  |g F 11422 p  |v TF505 .D36 1981 p  |l Sklad  |t 14 
996 |a STK  |b 2660146838  |c 4805/82  |d 19820511  |f 15.50  |g F 11422 o  |v TF505 .D36 1981 o  |l Sklad  |t 14