Psychologie pro techniky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dobrovská, Dana, 1948- (Author) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : ČVUT, 1993
ISBN:80-01-01034-1
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00815nam a2200241 a 4500
001 000092684
003 CZ PrSTK
005 20180503155610.0
008 931215s1993 xr 000 0 cze
020 |a 80-01-01034-1 
040 |a ABA013  |b cze 
050 4 |a BF139  |b .D63 1993 
080 |a 159.9(075.8)  |2 undef 
100 1 |a Dobrovská, Dana,  |d 1948-  |7 ntka172257  |4 aut 
245 1 0 |a Psychologie pro techniky /  |c Dana Dobrovská 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b ČVUT,  |c 1993 
300 |a 114 s. 
500 |a Učeb. texty ČVUT. 
910 |a ABA013  |b F 18406 
964 |a Psychologie - učebnice 
996 |a STK  |b 2660070002  |c 5820/93  |d 19931215  |f 21.00  |g F 18406 z  |v BF139 .D63 1993 z  |l 6.NP, regál 6A/024  |t 01 
996 |a STK  |b 2660070007  |c 5825/93  |d 19931215  |f 21.00  |g F 18406 e  |v BF139 .D63 1993 e  |l 6.NP, regál 6A/024  |t 04