Praktický česko-francouzský a francouzsko-český slovník

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vlasák, Václav, 1931-2014 (Author) 
Other Authors: Dubský, Josef, 1917-1996 (Author) 
Pospíšilová, Vlastimila, 1950- (Author) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Media, 1992
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
LEADER 01155nam a2200289 a 4500
001 000091734
003 CZ PrSTK
005 20130906091226.0
008 930917s1992 xr f d ||| | cze d
040 |a ABA013  |b cze 
050 4 |a PG4645.F5  |b V53 1992 
080 |a 801.3=850=40 
080 |a 801.3=40=850 
100 1 |a Vlasák, Václav,  |d 1931-2014  |7 jk01150060  |4 aut 
245 1 0 |a Praktický česko-francouzský a francouzsko-český slovník /  |c Václav Vlasák, Josef Dubský, Vlastimila Pospíšilová 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Media,  |c 1992 
300 |a 517 s. 
700 1 |a Dubský, Josef,  |d 1917-1996  |7 jk01023210  |4 aut 
700 1 |a Pospíšilová, Vlastimila,  |d 1950-  |7 jn20001227015  |4 aut 
910 |a ABA013  |b A 29098 
910 |a ABD025 
964 |a Slovníky jazykové: česko-francouzské 
964 |a Slovníky jazykové: francouzsko-české 
996 |a STK  |b 2660068186  |c 4167/93  |d 19930917  |f 110.00  |g A 29098 c  |v PG4645 .F5 V53 1992 c  |l 6.NP, regál 6C/037  |t 04  |0 opf 
996 |a VSCHT  |b 3198007058  |c 96000868  |d 19961128  |f 100.00  |g 21:868/96  |l 321 ÚSC  |t 22 
996 |a VSCHT  |b 3198035283  |c 94000396  |d 19940302  |f 100.00  |g V 15-462  |l 107 ÚSK  |t 22