Právnický slovník. Díl 2, P-Ž /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Madar, Zdeněk, 1929- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Panorama, 1988
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00597nam a2200205 a 4500
001 000067107
003 CZ PrSTK
005 20210830153920.0
008 890207s1988 xr ||| | cze
040 |a ABA013  |b cze 
050 0 |a KJP26  |b .M33 1988 
080 |a 34(031)  |2 undef 
100 1 |a Madar, Zdeněk,  |d 1929-  |7 jk01072836  |4 aut 
245 1 0 |a Právnický slovník.  |n Díl 2,  |p P-Ž /  |c Zdeněk Madar ... [et al.] 
246 3 0 |a P-Ž 
250 |a 5. podstat. přeprac. a dopln. vyd. 
260 |a Praha :  |b Panorama,  |c 1988 
300 |a 679 s. 
910 |a ABA013  |b A 24634/2 
964 |a Právo - slovníky naučné