Razvedočnaja jadernaja geofizika : Spravočnik geofiziki

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:Russian
Published: Moskva : Nedra, 1986
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
LEADER 00600nam a2200193 a 4500
001 000057802
003 CZ PrSTK
005 20080107165404.0
008 870505s1986 ru ||| | rus
040 |a ABA013  |b cze 
050 4 |a QE501.4.N9  |b R39 1986 
080 |a 550.835(035)  |2 undef 
245 0 0 |a Razvedočnaja jadernaja geofizika :  |b Spravočnik geofiziki 
250 |a 2. pererab. i dopoln. izd. 
260 |a Moskva :  |b Nedra,  |c 1986 
300 |a 431 s. 
910 |a ABA013  |b A 22245 
964 |a Geofyzika jaderná 
996 |a STK  |b 2660038009  |c 5869/87  |d 19870505  |f 24.00  |g A 22245  |v QE501 .4 .N9 R39 1986  |l Sklad  |t 13