Analýza potravin. Část B., Sensorická analýza /
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | čeština |
Vydáno: |
Praha :
Nakladatelství techn. lit.,
1986
|
Žánr/forma: | vysokoškolská skripta |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Stav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Volný výběr, k vypůjčení | Fond NTK | 3.NP, regál 3C/207 | TX546 .P65 1986 2 j | F 14722/1 j | |
Sklad, k vypůjčení
Požadavek |
Fond NTK | Sklad | TX546 .P65 1986 2 f | F 14722/1 f | |
Sklad, k vypůjčení
Požadavek |
Fond NTK | Sklad | TX546 .P65 1986 2 g | F 14722/1 g | |
Sklad, k vypůjčení
Požadavek |
Fond NTK | Sklad | TX546 .P65 1986 2 h | F 14722/1 h | |
Volný výběr, nepůjčuje se | Fond NTK | 3.NP, regál 3C/207 | TX546 .P65 1986 2 z | F 14722/1 z |