Telekomunikace : Telekomunikační zákon. Schvalování, uznávání a posuzování shody telekomunikačních zařízení. Sborník přednášek

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:Czech
Published: Pardubice : UNIT, 2000
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00766nam a2200241 a 4500
001 000004890
003 CZ PrSTK
005 20120202150646.0
008 010118s2000 xr cze
040 |a ABA013  |b cze 
050 4 |a KJP5748.7  |b .T45 2000 
LCC |a TK5101.A3  |b T45 2000 
080 |a 621.39(063)  |2 undef 
245 0 0 |a Telekomunikace :  |b Telekomunikační zákon. Schvalování, uznávání a posuzování shody telekomunikačních zařízení. Sborník přednášek 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Pardubice :  |b UNIT,  |c 2000 
300 |a 244 s. 
650 0 7 |a telekomunikace  |x sj  |7 psh9760  |2 psh 
650 0 7 |a spoje  |x sj  |7 psh9759  |2 psh 
910 |a ABA013  |b A 36974 
964 |a Telekomunikace - sborníky 
964 |a Technika sdělovací - sborníky