|
|
|
|
LEADER |
01262nz a2200301n 4500 |
001 |
xx0198714 |
003 |
CZ PrNK |
005 |
20151026075323.0 |
008 |
151023|n|aznnnaabn n a|a |
040 |
|
|
|a BOD008
|b cze
|d ABA001
|e rda
|
100 |
1 |
|
|a Grandison, Alistair S.
|7 xx0198714
|
370 |
|
|
|c Velká Británie
|
372 |
|
|
|a biochemie
|a potravinářská chemie
|
373 |
|
|
|a University of Reading
|
374 |
|
|
|a biochemici
|a vysokoškolští učitelé
|
375 |
|
|
|a muž
|
377 |
|
|
|a eng
|
400 |
1 |
|
|a Grandison, A. S.
|q (Alistair S.)
|0 o
|
400 |
1 |
|
|a Grandison, Alistair
|0 o
|
670 |
|
|
|a Brennan, J. G. - Grandison, Alistair S. (eds.): Food processing handbook, 2012
|
670 |
|
|
|a LC (Names), cit. 23. 10. 2015
|b autoritní forma jména, místo působení
|
670 |
|
|
|a BNF, cit. 23. 10. 2015
|b národnost, profese, specializace
|
670 |
|
|
|a ABES, cit. 23. 10. 2015
|b odkaz viz
|
670 |
|
|
|a www(University of Reading), cit. 23. 10. 2015
|b odkaz viz, profesní a biografické informace
|
678 |
0 |
|
|a Britský biochemik, odborník na zpracování potravin a potravinářskou chemii, vysokoškolský profesor. Práce z oboru.
|
906 |
|
|
|a za20151023
|b xsist
|
906 |
|
|
|a vr20151026
|b anmu
|
998 |
|
|
|a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000890353&local_base=AUT
|