|
|
|
|
LEADER |
00909nz a2200217n 4500 |
001 |
utb2010557708 |
003 |
CZ PrNK |
005 |
20130731130205.0 |
008 |
100119|n|acnnnaabn n a|a |
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|d ABA001
|
046 |
|
|
|f 1951
|
100 |
1 |
|
|a Schieberle, Peter,
|d 1951-
|7 utb2010557708
|
400 |
1 |
|
|a Schieberle, P.,
|d 1951-
|0 o
|
670 |
|
|
|a Belitz, H.-D. - Grosch, W. - Schieberle, P.: Food chemistry
|b profesní údaje
|
670 |
|
|
|a DNB, cit. 31. 7. 2013
|b autoritní forma, profesní údaje, rok narození, národnost
|
670 |
|
|
|a www(Technische Universität München), cit. 31. 7. 2013
|b biografické a profesní údaje
|
678 |
0 |
|
|a Německý odborník a autor publikací v oboru potravinářská chemie.
|
906 |
|
|
|a za20100225
|b vead
|
906 |
|
|
|a ko20100226
|b dako
|
906 |
|
|
|a vr20130731
|b ivsi
|c zdroj - další výskyt
|
998 |
|
|
|a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000557708&local_base=AUT
|