Přeskočit na obsah
Toggle navigation
English
Odhlásit
Jednotné přihlášení NTK
Vše
Název
Autor
Předmětové heslo
LCC signatura
Stará signatura
ISBN/ISSN
Tag
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Hlavní strana
Publikace dané osoby
Schieberle, Peter, 1951-
Biografické údaje:
Německý odborník a autor publikací v oboru potravinářská chemie.
Alternativně jako:
Schieberle, P., 1951-
Zdroj:
Belitz, H.-D. - Grosch, W. - Schieberle, P.: Food chemistry
DNB, cit. 31. 7. 2013
www(Technische Universität München), cit. 31. 7. 2013
Další informace:
Publikace dané osoby
1
Publikace o dané osobě
0
Metadata
Podrobné výsledky >>
Browned flavors : analysis, formation, and physiology
Publikace dané osoby
×
Načítá se...