Hrad Křídlo : historie, stavební vývoj a archeologie zříceniny štechtického sídla v Hostýnských vrších

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Vrla, Radim, 1961- (Autor) 
Další autoři: Janiš, Dalibor, 1973- (Autor) 
Janišová, Jana, 1978- (Autor) 
Schenk, Zdeněk, 1980- (Autor) 
Běhounková, Lenka, 1989- (Autor) 
Žákovský, Petr, 1975- (Autor) 
Fojtík, Adam (Autor) 
Popelka, Miroslav, 1957- (Autor) 
Štaffen, Zdeněk (Autor) 
Fojtík, Pavel, 1978- (Autor) 
Španihel, Samuel, 1987- (Autor) 
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
Vydáno: Kroměříž : Národní památkový ústav, územní odborné pracoviště v Kroměříži, 2021
Edice:Ingredere Hospes
Žánr/forma:kolektivní monografie
ISBN:978-80-87231-59-3
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Volný výběr, k vypůjčení Fond NTK 6.NP, regál 6A/027 DB2015 .V75 2021 B 19853