Hrad Křídlo : historie, stavební vývoj a archeologie zříceniny štechtického sídla v Hostýnských vrších

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vrla, Radim, 1961- (Author) 
Other Authors: Janiš, Dalibor, 1973- (Author) 
Janišová, Jana, 1978- (Author) 
Schenk, Zdeněk, 1980- (Author) 
Běhounková, Lenka, 1989- (Author) 
Žákovský, Petr, 1975- (Author) 
Fojtík, Adam (Author) 
Popelka, Miroslav, 1957- (Author) 
Štaffen, Zdeněk (Author) 
Fojtík, Pavel, 1978- (Author) 
Španihel, Samuel, 1987- (Author) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Kroměříž : Národní památkový ústav, územní odborné pracoviště v Kroměříži, 2021
Series:Ingredere Hospes
Genre/form:kolektivní monografie
ISBN:978-80-87231-59-3
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Be the first to leave a comment!
You must be logged in first