Hrad Křídlo : historie, stavební vývoj a archeologie zříceniny štechtického sídla v Hostýnských vrších

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vrla, Radim, 1961- (Author) 
Other Authors: Janiš, Dalibor, 1973- (Author) 
Janišová, Jana, 1978- (Author) 
Schenk, Zdeněk, 1980- (Author) 
Běhounková, Lenka, 1989- (Author) 
Žákovský, Petr, 1975- (Author) 
Fojtík, Adam (Author) 
Popelka, Miroslav, 1957- (Author) 
Štaffen, Zdeněk (Author) 
Fojtík, Pavel, 1978- (Author) 
Španihel, Samuel, 1987- (Author) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Kroměříž : Národní památkový ústav, územní odborné pracoviště v Kroměříži, 2021
Series:Ingredere Hospes
Genre/form:kolektivní monografie
ISBN:978-80-87231-59-3
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 02861cam a2200661 i 4500
001 001876726
003 CZ PrSTK
005 20220525130001.0
007 ta
008 220228s2021 xr abhif 000 0 cze d
015 |a cnb003367466 
020 |a 978-80-87231-59-3  |q (brožováno) 
040 |a KLG001  |b cze  |d ABA013  |e rda 
041 0 |a cze  |b eng 
043 |a e-xr---  |b e-xr-zl  |b e-xr-mr  |2 czenas 
050 4 |a DB2015  |b .V75 2021 
072 7 |a 72  |x Architektura  |2 Konspekt  |9 21 
080 |a 7.025.21  |2 MRF 
080 |a 728.81  |2 MRF 
080 |a 902.2  |2 MRF 
080 |a 902:904  |2 MRF 
080 |a (437.323)  |2 MRF 
080 |a (437.32-18)  |2 MRF 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF 
100 1 |a Vrla, Radim,  |d 1961-  |7 ola2009523047  |4 aut 
245 1 0 |a Hrad Křídlo :  |b historie, stavební vývoj a archeologie zříceniny štechtického sídla v Hostýnských vrších /  |c Radim Vrla, Dalibor Janiš a kolektiv, autorský kolektiv: Radim Vrla, Dalibor Janiš, Jana Janišová, Zdeněk Schenk, Lenka Bártíková, Petr Žákovský, Adam Fojtík, Miroslav Popelka, Zdeněk Štaffen, Pavel Fojtík, Samuel Španihel 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Kroměříž :  |b Národní památkový ústav, územní odborné pracoviště v Kroměříži,  |c 2021 
300 |a 213 stran :  |b ilustrace, mapy, faksimile, erby ;  |c 28 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Ingredere Hospes. Edition monographica ;  |v volumen III 
500 |a Seznam zkratek 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy a bibliografii 
546 |a Anglické resumé 
610 2 7 |a Křídlo (hrad)  |7 ko20211128671  |2 czenas 
650 0 7 |a hrady  |x au  |7 psh164  |2 psh 
650 0 7 |a zříceniny  |7 ph127767  |2 czenas 
650 0 7 |a hrady  |7 ph120854  |2 czenas 
650 0 7 |a archeologické výzkumy  |7 ph118577  |2 czenas 
650 0 7 |a archeologické nálezy  |7 ph137683  |2 czenas 
651 7 |a Brusné (Kroměříž, Česko)  |7 xx0047575  |2 czenas 
651 7 |a Hostýnské vrchy (Česko)  |7 ge129323  |2 czenas 
655 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
700 1 |a Janiš, Dalibor,  |d 1973-  |7 mzk2006331760  |4 aut 
700 1 |a Janišová, Jana,  |d 1978-  |7 mzk2008473082  |4 aut 
700 1 |a Schenk, Zdeněk,  |d 1980-  |7 ola2011621950  |4 aut 
700 1 |a Běhounková, Lenka,  |d 1989-  |7 mzk20181018403  |4 aut 
700 1 |a Žákovský, Petr,  |d 1975-  |7 mzk2010593704  |4 aut 
700 1 |a Fojtík, Adam  |7 mzk20201068800  |4 aut 
700 1 |a Popelka, Miroslav,  |d 1957-  |7 xx0051201  |4 aut 
700 1 |a Štaffen, Zdeněk  |7 xx0267188  |4 aut 
700 1 |a Fojtík, Pavel,  |d 1978-  |7 xx0057007  |4 aut 
700 1 |a Španihel, Samuel,  |d 1987-  |7 mzk2015890156  |4 aut 
830 0 |a Ingredere Hospes 
910 |a ABA013  |b B 19853 
996 |a STK  |b 2660525650  |c 601/2022  |d 20220518  |f 690.00  |g B 19853  |v DB2015 .V75 2021  |l 6.NP, regál 6A/027  |t 04  |0 K