Metody optického a termálního dálkového průzkumu Země pro hodnocení půdní prostorové variability v precizním zemědělství : N-met certifikovaná metodika

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Duffková, Renata (Autor) 
Další autoři: Fučík, Petr, 1975- (Autor) 
Zajíček, Antonín (Autor) 
Marval, Štěpán (Autor) 
Haberle, Jan, 1953- (Autor) 
Raimanová, Ivana, 1976- (Autor) 
Svoboda, Pavel, 1985- (Autor) 
Brom, Jakub, 1979- (Autor) 
Nedbal, Václav (Autor) 
Lukas, Vojtěch (Autor) 
Neudert, Lubomír, 1971- (Autor) 
Vaněček, Miloslav (Autor) 
Korporace: Technologická agentura České republiky (Jiná role) 
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
Vydáno: [Praha] : VÚMOP, v.v.i. : VÚRV, v.v.i., 2021
Edice:N-met Certifikovaná metodika
Metodika pro praxi
Žánr/forma:certifikované metodiky
certified methodology
ISBN:978-80-88323-40-2
978-80-7427-351-3
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Volný výběr, k vypůjčení Fond NTK 5.NP, regál 5C/396 S494 .5 .R4 D84 2021 A 57742