(A)typ : architektura osmdesátých let

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Beran, Lukáš, 1978- (Author)
Other Authors: Brankov, Nikolay, 1988- (Author)
Brůhová, Klára, 1985- (Author)
Bukačová, Jana (Author)
Guzik, Hubert, 1975- (Author)
Hauserová, Milena, 1954- (Author)
Hoffmannová, Alexandra (Author)
Hojda, Ondřej, 1983- (Author)
Kracík, Matyáš, 1985- (Author)
Kurz, Michal (Author)
Kužvartová, Lenka, 1986- (Author)
Mlynčeková, Lenka (Author)
Novotná, Eva, 1979- (Author)
Novosádová, Kateřina (Author)
Paterová, Vladimíra, 1958- (Author)
Pavel, Miroslav, 1985- (Author)
Poláčková, Tereza, 1991- (Author)
Popelová, Lenka, 1976- (Author)
Směták, Pavel (Author)
Vicherková, Veronika (Author)
Zeman, Jaroslav, 1978- (Author)
Zeman, Lubomír, 1964- (Author)
Zikmund, Jan, 1981- (Author)
Vorlík, Petr, 1973- (Editor)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : České vysoké učení technické v Praze, Fakulta architektury, 2019
Genre/form:kolektivní monografie
collective monographs
ISBN:978-80-01-06641-6
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 04035cam a2200901 i 4500
001 001874891
003 CZ PrSTK
005 20210722095759.0
007 ta
008 200116s2019 xr ae f 001 0 cze d
015 |a cnb003171471 
020 |a 978-80-01-06641-6  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)1199989322 
040 |a BOA001  |b cze  |d ABA013  |e rda 
041 0 |a cze  |b eng 
043 |a e-xr--- 
045 |a x8x9 
050 4 |a NA1031  |b .B47 2019 
072 7 |a 72  |x Architektura  |2 Konspekt  |9 21 
080 |a 72(437.3)  |2 MRF 
080 |a 72.036.1(1-664)  |2 MRF 
080 |a 72.012.1  |2 MRF 
080 |a 72.036/.038  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF 
100 1 |a Beran, Lukáš,  |d 1978-  |7 jo2003181545  |4 aut 
245 1 0 |a (A)typ :  |b architektura osmdesátých let /  |c Petr Vorlík (ed.) ; Lukáš Beran, Nikolay Brankov, Klára Brůhová, Jana Bukačová, Hubert Guzik, Milena Hauserová, Alexandra Hoffmannová, Ondřej Hojda, Matyáš Kracík, Michal Kurz, Lenka Kužvartová, Lucia Mlynčeková, Eva Novotná, Kateřina Novosádová, Vladimíra Paterová, Miroslav Pavel, Tereza Poláčková, Lenka Popelová, Pavel Směták, Veronika Vicherková, Jaroslav Zeman, Lubomír Zeman, Jan Zikmund 
246 3 0 |a Architektura osmdesátých let 
250 |a První vydání 
264 1 |a Praha :  |b České vysoké učení technické v Praze, Fakulta architektury,  |c 2019 
300 |a 255 stran :  |b ilustrace, plány ;  |c 24 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a 300 výtisků 
504 |a Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík 
546 |a Anglické resumé 
648 7 |a 20. století  |7 ch460558  |2 czenas 
648 7 |a 1981-1990  |7 ch460586  |2 czenas 
650 0 7 |a architektura  |x au  |7 psh117  |2 psh 
650 0 7 |a socialistický realismus  |x um  |7 psh13926  |2 psh 
650 0 7 |a architektonické návrhy  |x au  |7 psh212  |2 psh 
650 0 7 |a česká architektura  |7 ph128102  |y 20. století  |2 czenas 
650 0 7 |a socialistický realismus (architektura)  |7 ph437938  |z Česko  |2 czenas 
650 0 7 |a architektonické projekty  |7 ph137760  |z Česko  |y 1981-1990  |2 czenas 
650 0 7 |a moderní architektura  |7 ph115339  |z Česko  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech architecture  |y 20th century  |2 eczenas 
650 0 9 |a socialist realism (architecture)  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a architectural projects  |z Czechia  |y 1981-1990  |2 eczenas 
650 0 9 |a modern architecture  |z Czechia  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
655 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
655 9 |a collective monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Brankov, Nikolay,  |d 1988-  |7 pna2017965128  |4 aut 
700 1 |a Brůhová, Klára,  |d 1985-  |7 mzk2014828903  |4 aut 
700 1 |a Bukačová, Jana  |7 ola2015862531  |4 aut 
700 1 |a Guzik, Hubert,  |d 1975-  |7 jo2008464780  |4 aut 
700 1 |a Hauserová, Milena,  |d 1954-  |7 ntka172502  |4 aut 
700 1 |a Hoffmannová, Alexandra  |7 mzk20201063672  |4 aut 
700 1 |a Hojda, Ondřej,  |d 1983-  |7 av20191032791  |4 aut 
700 1 |a Kracík, Matyáš,  |d 1985-  |7 jo2014829913  |4 aut 
700 1 |a Kurz, Michal  |7 mzk20201063683  |4 aut 
700 1 |a Kužvartová, Lenka,  |d 1986-  |7 mzk20201063687  |4 aut 
700 1 |a Mlynčeková, Lenka  |4 aut 
700 1 |a Novotná, Eva,  |d 1979-  |7 xx0130868  |4 aut 
700 1 |a Novosádová, Kateřina  |4 aut 
700 1 |a Paterová, Vladimíra,  |d 1958-  |7 jo2014829896  |4 aut 
700 1 |a Pavel, Miroslav,  |d 1985-  |7 xx0193463  |4 aut 
700 1 |a Poláčková, Tereza,  |d 1991-  |7 xx0225269  |4 aut 
700 1 |a Popelová, Lenka,  |d 1976-  |7 stk2009493714  |4 aut 
700 1 |a Směták, Pavel  |7 jx20110322018  |4 aut 
700 1 |a Vicherková, Veronika  |7 hka2016908688  |4 aut 
700 1 |a Zeman, Jaroslav,  |d 1978-  |7 mzk2011674856  |4 aut 
700 1 |a Zeman, Lubomír,  |d 1964-  |7 jn20000402734  |4 aut 
700 1 |a Zikmund, Jan,  |d 1981-  |7 mzk2009539762  |4 aut 
700 1 |a Vorlík, Petr,  |d 1973-  |7 mzk2006363301  |4 edt 
910 |a ABA013  |b A 56697