Praha : historické centrum a Průhonický park

Publikace shrnuje dějiny slavných i méně známých památek v historickém jádru Prahy a nabízí stať o zámeckém parku v Průhonicích, rovněž zapsaném na Seznamu světového dědictví UNESCO.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vlček, Pavel, 1948- (Editor)
Other Authors: Bažant, Jan, 1950- (Author)
Dragoun, Zdeněk, 1946- (Author)
Hendrych, Jan, 1951- (Author)
Mezihoráková, Klára, 1975- (Author)
Pařík, Arno, 1948- (Author)
Platovská, Marie, 1951- (Author)
Prix, Dalibor, 1961- (Author)
Svobodová, Markéta, 1971- (Author)
Uličný, Petr, 1972- (Author)
Podrazil, Jiří, 1962- (Photographer)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Foibos Books, 2019
Series:Světové památky UNESCO
Genre/form:přehledy
fotografické publikace
ISBN:978-80-88258-21-6
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Status Sublibrary Description Location LCC Callnumber Old Callnumber
Open stacks; for loan NTK collection New books 4th floor DB2626 .V53 2019 B 19275