Fenomén soutoku : příběh říční krajiny na soutoku Vltavy a Berounky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bolina, Pavel, 1953- (Author)
Other Authors: Cílek, Václav, 1955- (Author)
Ent, Zdeněk, 1961- (Author)
Klimek, Tomáš, 1979- (Author)
Sádlo, Jiří, 1958- (Author)
Schmelzová, Radoslava, 1959- (Author)
Špoula, Štěpán, 1979- (Author)
Hlaváček, Petr, 1961- (Editor)
Meduna, Petr, 1963- (Editor)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : IPR Praha : Novela bohemica, 2019
Genre/form:kolektivní monografie
collective monographs
ISBN:978-80-87683-97-2
978-80-87931-97-4
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Status Sublibrary Description Location LCC Callnumber Old Callnumber
Open stacks; for loan NTK collection 6th floor, shelf 6A/028 DB2630 .B65 2019 A 55774