Measurement and control of chemical, food and biotechnological processes

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Kadlec, Karel, 1938- (Autor) 
Další autoři: Kmínek, Miloš, 1941- (Autor) 
Kadlec, Pavel, 1940- (Autor) 
Korporace: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (Nakladatel, vydavatel) 
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: London : Ostrava : STS Science Centre, Ltd. ; Key Publishing s.r.o., 2019
Edice:Monograph
Žánr/forma:kolektivní monografie
ISBN:978-1-908235-09-1
978-1-908235-10-7
978-1-908235-08-4
978-80-7418-306-5
978-80-7418-307-2
978-80-7418-305-8
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Obsah:
  • Volume I. Process measurement
  • Volumel II. Process control