Zapomenutá generace : čeští architekti na Slovensku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dulla, Matúš, 1950- (Author)
Other Authors: Mrňa, Ľubomír, 1934- (Author)
Haberlandová, Katarína, 1973- (Author)
Ščepánová, Soňa, 1977- (Author)
Pavel, Miroslav, 1985- (Author)
Bartošová, Nina, 1977- (Author)
Pohaničová, Jana, 1966- (Author)
Šoltésová, Danica, 1954- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Slovak
Published: Praha : Česká technika - nakladatelství ČVUT, 2019
Genre/form:kolektivní monografie
biografie
collective monographs
biography
ISBN:978-80-01-06600-3
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Status Sublibrary Description Location LCC Callnumber Old Callnumber
Open stacks; for loan NTK collection 6th floor, shelf 6B/141 NA1034 .D85 2019 A 55648