Sídliště Ďáblice

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jelínková, Marie, 1943- (Author)
Other Authors: Řepa, Tomáš, 1977- (Author)
Řepková, Hana, 1964- (Author)
Švácha, Rostislav, 1952- (Author)
Tuček, Ondřej, 1975- (Author)
Veselý, Karel, 1975- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: V Praze : Spolek přátel sídliště Ďáblice, 2019
Genre/form:kolektivní monografie
fotografické publikace
ISBN:978-80-270-3525-0
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Status Sublibrary Description Location LCC Callnumber Old Callnumber
Open stacks; for loan  Place a Hold NTK collection 6th floor, shelf 6B/140 NA1033 .P73 J45 2019 B 19091