Organic chemistry : theory, reactivity, mechanisms in modern synthesis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Vogel, Pierre, 1944- (Autor)
Další autoři: Houk, Kendall N., 1943- (Autor)
Grubbs, Robert H., 1942- (Autor úvodu atd.)
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Weinheim : Wiley-VCH, 2019
Žánr/forma:učebnice vysokých škol
ISBN:978-3-527-34532-8
978-3-527-81925-6
978-3-527-81927-0
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Volný výběr, nepůjčuje se  Požadavek Fond NTK 5.NP, regál 5C/189 QD251 .3 .V64 2019 B 19143
Trvale vypůjčeno  Rezervovat Fond ÚOCHB Depozitář 5249X