Národní technická knihovna = National Library of Technology = Bibliothèque technique nationale = [Guo li ke xüe ji shu tu shu guan] = Biblioteca Técnica Nacional : 50°6'14.376"N, 14°23'26.613"E

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Brychta, Roman, 1967- (Author)
Other Authors: Havránek, Vít, 1971- (Author)
Svoboda, Martin, 1943- (Author)
Švácha, Rostislav, 1952- (Author)
Tichá, Jana, 1964- (Author)
Tharp, Martin, 1970- (Translator)
Lhotáková, Andrea, 1977- (Photographer)
Štecha, Pavel, 1944-2004 (Photographer)
Daniš, Pavol (Photographer)
Kalivoda, Lukáš (Photographer)
Vaněk, Tomáš, 1966- (Photographer)
Corporate Authors: Projektil Architekti (sdružení) (Photographer)
Národní technická knihovna (Praha, Česko) (Photographer)
Pas - produkce aktivit současnosti (umělecká skupina) (Photographer)
Hipposdesign (Photographer)
Laboratoř (grafické studio) (Photographer)
Format: Book
Language:English
Published: [Praha] : National Library of Technology, 2019
Genre/form:kolektivní monografie
ISBN:978-80-86504-38-4
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Status Sublibrary Description Location LCC Callnumber Old Callnumber
Open stacks; for loan NTK collection 3rd floor, shelf 3C/254 Z679 .2 .C94 B7913 2019 b A 55404 b
Open stacks; for loan NTK collection 3rd floor, shelf 3C/254 Z679 .2 .C94 B7913 2019 a A 55404 a
Open stacks; not for loan NTK collection 3rd floor, shelf 3C/254 Z679 .2 .C94 B7913 2019 A 55404