Metropolitní plán : pracovní atlas 2018

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Koucký, Roman, 1959- (Author)
Other Authors: Kubeš, Martin, 1962- (Author)
Špilar, Jan, 1947- (Author)
Hrdlička, Petr, 1965- (Author)
Bohuniczky, Annamaria, 1982- (Author)
Cihlářová, Monika, 1987- (Author)
Červinková, Eva, 1974- (Author)
Deyl, Jiří, 1989- (Author)
Dvorská, Natália, 1988- (Author)
Eisová, Lucie (Author)
Foglar, Filip (Author)
Hainc, Jaromír, 1983- (Author)
Horňáková, Alice, 1984- (Author)
Chlíbcová, Terezie (Author)
Kočička, Petr (Author)
Leňo, Michal, 1988- (Author)
Lhotská, Kristýna, 1987- (Author)
Novák, Jakub Filip, 1980- (Author)
Hrabětová, Alena, 1989- (Author)
Pytlounová Pančíková, Mariana (Author)
Smetana, Marie (Author)
Tomšejová, Anna, 1987- (Author)
Žvaková, Aneta (Author)
Corporate Authors: Institut plánování a rozvoje hlavního města Prahy. Kancelář metropolitního plánu (Author)
Format: Map
Language:Czech
Published: Praha : Institut plánování a rozvoje hl. m. Prahy, 2018
Genre/form:atlasy
ISBN:978-80-87931-79-0
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Status Sublibrary Description Location LCC Callnumber Old Callnumber
Open stacks; for loan NTK collection 6th floor, shelf 6B/178 NA9241 .C92 P735 2018 2 B 18949