Čištění kovů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bárta, Patrick, 1971- (Author)
Other Authors: Čechlovská, Klára, 1986- (Author)
Haber, Georg J. (Author)
Heimler, Maximilian (Author)
Houska, Ivan, 1953- (Author)
Josef, Jan, 1956- (Author)
Matoušek, Jiří, 1936- (Author)
Mazík, Michal (Author)
Ottenwelter, Estelle (Author)
Perlík, Dušan, 1973- (Author)
Planka, Bohumil (Author)
Rapouch, Karel (Author)
Reimann, Mandy (Author)
Selucká, Alena (Author)
Schmidt-Reimann, Philipp, 1977- (Author)
Veselý, Pavel, 1961- (Author)
Format: Book
Language:Czech
English
Published: Brno : Technické muzeum v Brně - Metodické centrum konzervace, 2016
Genre/form:kolektivní monografie
ISBN:978-80-87896-37-2
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Status Sublibrary Description Location LCC Callnumber Old Callnumber
Open stacks; for loan NTK collection 6th floor, shelf 6A/025 CC137 .M48 B37 2016 A 55040