Český Krumlov : historické centrum

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vlček, Pavel, 1948- (Author, Editor)
Other Authors: Antoš, Milan, 1982- (Author)
Girsa, Václav, 1945- (Author)
Hoftichová, Petra, 1955- (Author)
Marešová, Jana, 1975- (Author)
Mezihoráková, Klára, 1975- (Author)
Šantavá, Hana, 1957- (Author)
Všetečková, Zuzana, 1949- (Author)
Podrazil, Jiří, 1962- (Photographer)
Corporate Authors: České dědictví UNESCO (sdružení) (Editor)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Foibos Books s.r.o., 2016
Series:Světové památky UNESCO
Genre/form:kolektivní monografie
fotografické publikace
ISBN:978-80-87073-93-3
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Be the first to leave a comment!
You must be logged in first