Český Krumlov : historické centrum

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vlček, Pavel, 1948- (Author, Editor)
Other Authors: Antoš, Milan, 1982- (Author)
Girsa, Václav, 1945- (Author)
Hoftichová, Petra, 1955- (Author)
Marešová, Jana, 1975- (Author)
Mezihoráková, Klára, 1975- (Author)
Šantavá, Hana, 1957- (Author)
Všetečková, Zuzana, 1949- (Author)
Podrazil, Jiří, 1962- (Photographer)
Corporate Authors: České dědictví UNESCO (sdružení) (Editor)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Foibos Books s.r.o., 2016
Series:Světové památky UNESCO
Genre/form:kolektivní monografie
fotografické publikace
ISBN:978-80-87073-93-3
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 02620cam a2200649 i 4500
001 001868765
003 CZ PrSTK
005 20190212095241.0
007 ta
008 170216s2016 xr abehf 001 0 cze d
015 |a cnb002883114 
020 |a 978-80-87073-93-3  |q (vázáno) 
035 |a (OCoLC)989905843 
040 |a KLG001  |b cze  |d BOA001  |d ABA013  |e rda 
043 |a e-xr---  |b e-xr-jc  |2 czenas 
050 4 |a DB2650.C473  |b V53 2016 
072 7 |a 72  |x Architektura  |2 Konspekt  |9 21 
080 |a 711.523  |2 MRF 
080 |a 721  |2 MRF 
080 |a 72:904  |2 MRF 
080 |a 711.4.025.3/.4  |2 MRF 
080 |a (437.319)  |2 MRF 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF 
080 |a (084.12)  |2 MRF 
100 1 |a Vlček, Pavel,  |d 1948-  |7 jn19990209995  |4 aut  |4 edt 
245 1 0 |a Český Krumlov :  |b historické centrum /  |c Pavel Vlček (ed.), Milan Antoš, Václav Girsa, Petra Hoftichová, Jana Marešová, Klára Mezihoráková, Hana Šantavá, Zuzana Všetečková ; fotografie Jiří Podrazil 
246 3 |a Český Krumlov - historické centrum 
250 |a 1. vydání v jazyce českém 
264 1 |a Praha :  |b Foibos Books s.r.o.,  |c 2016 
300 |a 199 stran :  |b ilustrace (převážně barevné), mapy, portréty, plány, faksimile ;  |c 27 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Světové památky UNESCO 
500 |a Na obálce pod názvem: České dědictví UNESCO 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a historická města  |x au  |7 psh268  |2 psh 
650 0 7 |a památkové rezervace městské  |x au  |7 psh314  |2 psh 
650 0 7 |a budovy  |x au  |7 psh126  |2 psh 
650 0 7 |a památkové objekty  |x au  |7 psh183  |2 psh 
653 0 |a architektonické památky 
651 7 |a Český Krumlov (Česko)  |7 ge131713  |2 czenas 
655 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
655 7 |a fotografické publikace  |7 fd132276  |2 czenas 
700 1 |a Antoš, Milan,  |d 1982-  |7 pna2017942999  |4 aut 
700 1 |a Girsa, Václav,  |d 1945-  |7 jn20000400774  |4 aut 
700 1 |a Hoftichová, Petra,  |d 1955-  |7 jo2007416152  |4 aut 
700 1 |a Marešová, Jana,  |d 1975-  |7 jx20080321008  |4 aut 
700 1 |a Mezihoráková, Klára,  |d 1975-  |7 jo2013748575  |4 aut 
700 1 |a Šantavá, Hana,  |d 1957-  |7 pna2017943001  |4 aut 
700 1 |a Všetečková, Zuzana,  |d 1949-  |7 jn20001227088  |4 aut 
700 1 |a Podrazil, Jiří,  |d 1962-  |7 mzk2004148558  |4 pht 
710 2 |a České dědictví UNESCO (sdružení)  |7 xx0090641  |4 edt 
830 0 |a Světové památky UNESCO 
910 |a ABA013  |b B 18684