Stavby století Čech, Moravy a Slezska 1918-2018

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Černá, Iveta, 1963- (Author) 
Other Authors: Domanický, Petr, 1973- (Author) 
Erbanová, Eva, 1976- (Author) 
Galeta, Jan, 1982- (Author) 
Halík, Pavel, 1935-2021 (Author) 
Havlice, Kryštof, 1980- (Author) 
Janáč, Petr, 1988- (Author) 
Koukalová, Šárka, 1975- (Author) 
Kracík, Matyáš, 1985- (Author) 
Krajči, Petr, 1955- (Author) 
Kratochvíl, Petr, 1950- (Author) 
Líbal, Patrik, 1969- (Author) 
Lukeš, Zdeněk, 1954- (Author) 
Lukuvka, Luděk, 1975- (Author) 
Luštická, Hana, 1957- (Author) 
Moos, Jiří, 1990- (Author) 
Neubert, Jiří, 1986- (Author) 
Panoch, Pavel, 1974- (Author) 
Pavlíček, Tomáš, 1971- (Author) 
Potůček, Jakub, 1975- (Author) 
Ragulová, Zuzana, 1987- (Author) 
Sedláková, Radomíra, 1950- (Author) 
Skalický, Alexandr, 1932- (Author) 
Slavík, Josef, 1966- (Author) 
Strakoš, Martin, 1972- (Author) 
Student, Aleš, 1951- (Author) 
Šenk, Filip, 1981- (Author) 
Šmerdová, Eva (Author) 
Šolc, Martin, 1984- (Author) 
Urlich, Petr, 1949- (Author) 
Václavík, Lukáš (Author) 
Vlček, Pavel, 1948- (Author) 
Vrabelová, Renata, 1959- (Author) 
Zatloukal, Pavel, 1948- (Author) 
Zeman, Lubomír, 1964- (Author) 
Zikmund-Lender, Ladislav, 1985- (Author) 
Škobrtal Zlámalová, Aneta (Author) 
Popelová, Lenka, 1976- (Editor) 
Šlapeta, Vladimír, 1947- (Editor) 
Vorlík, Petr, 1973- (Editor) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Foibos books s.r.o. : Národní památkový ústav, 2018
Series:Slavné stavby
Genre/form:přehledy
kolektivní monografie
fotografické publikace
ISBN:978-80-88258-09-4
978-80-7480-109-9
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Regular loan NTK collection 6th floor, shelf 6B/139 NA1031 .Č468 2018 B 18646