Stavby století Čech, Moravy a Slezska 1918-2018

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Černá, Iveta, 1963- (Author)
Other Authors: Domanický, Petr, 1973- (Author)
Erbanová, Eva, 1976- (Author)
Galeta, Jan, 1982- (Author)
Halík, Pavel, 1935- (Author)
Havlice, Kryštof, 1980- (Author)
Janáč, Petr, 1988- (Author)
Koukalová, Šárka, 1975- (Author)
Kracík, Matyáš, 1985- (Author)
Krajči, Petr, 1955- (Author)
Kratochvíl, Petr, 1950- (Author)
Líbal, Patrik, 1969- (Author)
Lukeš, Zdeněk, 1954- (Author)
Lukuvka, Luděk, 1975- (Author)
Luštická, Hana, 1957- (Author)
Moos, Jiří, 1990- (Author)
Neubert, Jiří (Author)
Panoch, Pavel, 1974- (Author)
Pavlíček, Tomáš, 1971- (Author)
Potůček, Jakub, 1975- (Author)
Ragulová, Zuzana, 1987- (Author)
Sedláková, Radomíra, 1950- (Author)
Skalický, Alexandr, 1932- (Author)
Slavík, Josef, 1966- (Author)
Strakoš, Martin, 1972- (Author)
Student, Aleš (Author)
Šenk, Filip, 1981- (Author)
Šmerdová, Eva (Author)
Šolc, Martin, 1984- (Author)
Urlich, Petr, 1949- (Author)
Václavík, Lukáš (Author)
Vlček, Pavel, 1948- (Author)
Vrabelová, Renata, 1959- (Author)
Zatloukal, Pavel, 1948- (Author)
Zeman, Lubomír, 1964- (Author)
Zikmund-Lender, Ladislav, 1985- (Author)
Škobrtal Zlámalová, Aneta (Author)
Popelová, Lenka, 1976- (Editor)
Šlapeta, Vladimír, 1947- (Editor)
Vorlík, Petr, 1973- (Editor)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Foibos books s.r.o. : Národní památkový ústav, 2018
Series:Slavné stavby
Genre/form:přehledy
kolektivní monografie
fotografické publikace
ISBN:978-80-88258-09-4
978-80-7480-109-9
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Status Sublibrary Description Location LCC Callnumber Old Callnumber
Open stacks; for loanChecked out until: 15.06.2020  Recall This NTK collection 6th floor, shelf 6B/139 NA1031 .Č468 2018 B 18646