Slavné stavby Prahy 5. Barrandov /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dolejská, Pavlína, 1987- (Author)
Other Authors: Jiras, Pavel, 1940- (Author)
Křížková, Alena, 1986- (Author)
Lukeš, Zdeněk, 1954- (Author)
Minářová, Gabriela, 1966- (Author)
Šenk, Filip, 1981- (Author)
Šlapeta, Vladimír, 1947- (Author)
Zavřel, Jan, 1934- (Author)
Krajči, Petr, 1955- (Editor)
Líbal, Patrik, 1969- (Editor)
Podrazil, Jiří, 1962- (Photographer)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Foibos Books s.r.o., 2018
Series:Slavné stavby
Genre/form:přehledy
fotografické publikace
ISBN:978-80-88258-11-7
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Similar Items