Slavné stavby Prahy 5. Barrandov /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dolejská, Pavlína, 1987- (Author)
Other Authors: Jiras, Pavel, 1940- (Author)
Křížková, Alena, 1986- (Author)
Lukeš, Zdeněk, 1954- (Author)
Minářová, Gabriela, 1966- (Author)
Šenk, Filip, 1981- (Author)
Šlapeta, Vladimír, 1947- (Author)
Zavřel, Jan, 1934- (Author)
Krajči, Petr, 1955- (Editor)
Líbal, Patrik, 1969- (Editor)
Podrazil, Jiří, 1962- (Photographer)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Foibos Books s.r.o., 2018
Series:Slavné stavby
Genre/form:přehledy
fotografické publikace
ISBN:978-80-88258-11-7
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 02500cam a2200601 i 4500
001 001868511
003 CZ PrSTK
005 20190103095236.0
007 ta
008 181120s2018 xr acehe 001 0 cze d
015 |a cnb003050983 
020 |a 978-80-88258-11-7  |q (vázáno) 
040 |a ABA001  |b cze  |d ABA013  |e rda 
043 |a e-xr---  |b e-xr-pg  |2 czenas 
050 4 |a NA1033.P73  |b S53 2018 
072 7 |a 72  |x Architektura  |2 Konspekt  |9 21 
080 |a 72:904(437.311)(048.8)(084.12)  |2 MRF 
080 |a 904:72(437.311)(048.8)(084.12)  |2 MRF 
080 |a 69.01/.03(437.311)(048.8)(084.12)  |2 MRF 
100 1 |a Dolejská, Pavlína,  |d 1987-  |7 xx0228958  |4 aut 
245 1 0 |a Slavné stavby Prahy 5.  |p Barrandov /  |c Petr Krajči (ed.), Patrik Líbal (ed.) ; Pavlína Dolejská, Pavel Jiras, Alena Křížková, Zdeněk Lukeš, Gabriela Minářová, Filip Šenk, Vladimír Šlapeta, Jan Zavřel ; fotografie Jiří Podrazil 
246 1 |i Název v tiráži:  |a Slavné stavby Prahy 5 - Barrandov 
246 3 0 |a Barrandov 
250 |a 1. vydání v jazyce českém 
264 1 |a Praha :  |b Foibos Books s.r.o.,  |c 2018 
300 |a 186 stran :  |b ilustrace (převážně barevné), portréty, plány, faksimile ;  |c 24 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Slavné stavby 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a architektura  |x au  |7 psh117  |2 psh 
650 0 7 |a stavby  |x st  |7 psh10429  |2 psh 
650 0 7 |a historické stavby  |x au  |7 psh162  |2 psh 
650 0 7 |a památkové objekty  |x au  |7 psh183  |2 psh 
651 7 |a Praha 5 (Česko)  |7 ge128554  |2 czenas 
651 7 |a Barrandov (Praha, Česko)  |7 ge325800  |2 czenas 
655 7 |a přehledy  |7 fd133202  |2 czenas 
655 7 |a fotografické publikace  |7 fd132276  |2 czenas 
700 1 |a Jiras, Pavel,  |d 1940-  |7 jo20000075210  |4 aut 
700 1 |a Křížková, Alena,  |d 1986-  |7 osa2013792155  |4 aut 
700 1 |a Lukeš, Zdeněk,  |d 1954-  |7 jn99240000644  |4 aut 
700 1 |a Minářová, Gabriela,  |d 1966-  |7 xx0228957  |4 aut 
700 1 |a Šenk, Filip,  |d 1981-  |7 xx0166559  |4 aut 
700 1 |a Šlapeta, Vladimír,  |d 1947-  |7 jk01130435  |4 aut 
700 1 |a Zavřel, Jan,  |d 1934-  |7 xx0078458  |4 aut 
700 1 |a Krajči, Petr,  |d 1955-  |7 xx0021422  |4 edt 
700 1 |a Líbal, Patrik,  |d 1969-  |7 jn20001103751  |4 edt 
700 1 |a Podrazil, Jiří,  |d 1962-  |7 mzk2004148558  |4 pht 
830 0 |a Slavné stavby 
910 |a ABA013  |b A 54438