Slavné stavby Prahy 5. Barrandov /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dolejská, Pavlína, 1987- (Author) 
Other Authors: Jiras, Pavel, 1940- (Author) 
Křížková, Alena, 1986- (Author) 
Lukeš, Zdeněk, 1954- (Author) 
Minářová, Gabriela, 1966- (Author) 
Šenk, Filip, 1981- (Author) 
Šlapeta, Vladimír, 1947- (Author) 
Zavřel, Jan, 1934- (Author) 
Krajči, Petr, 1955- (Editor) 
Líbal, Patrik, 1969- (Editor) 
Podrazil, Jiří, 1962- (Photographer) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Foibos Books s.r.o., 2018
Series:Slavné stavby
Genre/form:přehledy
fotografické publikace
ISBN:978-80-88258-11-7
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Regular loan NTK collection 6th floor, shelf 6B/140 NA1033 .P73 S53 2018 A 54438